На ремонт вулиці Лисенка вчетверте провели тендер

26 Листопада 2014

Управління капітального будівництва Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило реконструкцію вул. М. Лисенка у ТДВ «ШРБУ №65» за 6 млн 554,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Вулицю Лисенка ремонтуватимуть на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. М. Миклухо-Маклая. Технічним завданням передбачено не лише заміну покриття дороги, а й тротуарів, нове освітлення, трубопроводи, встановлення дорожніх знаків, озеленення та інше. Роботи планують завершити наступного року.

Конкурентом у ТДВ «ШРБУ №65» на торгах було Львівське комунальне підприємство «Шляхово-ремонтне підприємство Личаківського району», яке пропонувало виконати роботи за 6 млн 632 тис. грн.

Тендер на ремонт вулиці Лисенка (від вул. М. Заньковецької до вул. М. Миклухо-Маклая) проводили не один раз. У 2010 році закупівлю відмінили, бо було відхилено всі пропозиції. У 2012 році тендер виграло ТОВ «БК «Інстал Плюс». Сума закупівлі – понад 6,8 млн грн. Ще одні торги у 2014-му відмінили через подання для участі менше двох пропозицій.

Власниками найбільших часток у ТОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» є Олег Булига, Юрій Сворень та Ігор Магера.