- NGL.media - https://ngl.media -

Дві львівській вулиці каналізують за 16 млн грн

13.11.2014 @ 08:57 в Новини

Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал» уклало угоду з ТОВ «Укрінвестбуд» на роботи з каналізування району вулиць Ряснянська та Брюховецька за 15,75 млн грн. Повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією конкурсних торгів, роботи фінансуються за кошти цільових фондів державного бюджету.

Документи для участі у торгах подали 5 учасників, з яких конкурсна комісія відхилили три найдешевші позиції. До участі в торгах не допустили ТОВ «НВО «Облсількомунгосп», що пропонувало виконати роботи за 15,39 млн грн, ТОВ «БК «Комплекс-Про» з пропозицією на 15,02 млн грн і ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1» – 15,42 млн грн. Комісія з’ясувала, що у двох перших підприємств, зокрема, відсутні оборотні кошти, відтак вони не платоспроможні, а в останнього  відсутня довідка щодо заходів із захисту довкілля.

В результаті до конкурсу були допущені два підприємства «Укрінвестбуд» та «Львівбудмережі», пропозиції яких відрізнялись на 27 тис. грн.

Кінцевими власниками «Укрінвестбуду» [1] є Андрій Рокош, Володимир Мазур, Тарас Хома та Оксана Винявська, через два підприємства – ТОВ «Хосаро» та ПП «Західна інженерна компанія». Остання колись будувала трамвайну колію на Сихів, крім того, її власником був Любомир Буняк, екс-міський голова Львова, та Михайло Політило, заступник начальника УКБ ЛОДА.

А ТОВ «Львівбудмережі», відома насамперед, завдяки скандальному тендеру [2] на реконструкцію вулиці Мечнікова.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/11/13/dvi-lvivskij-vulytsi-kanalizuyut-za-16-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] «Укрінвестбуду»: http://ngl.media/2013/09/20/dvi-kompaniji-sered-yakyh-kolyshnya-firma-bunyaka-osvoyat-dva-miljony-vid-miskrady/

[2] скандальному тендеру: http://ngl.media/2013/11/15/sorok-shist-miljoniv-na-remont-mechnikova-osvojit-nevidoma-firma-zi-statutnym-fondom-u-tysyachu-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.