- NGL.media - https://ngl.media -

Маловідомі київські підприємства перервали монополію Дубневичів на продаж солі для доріг Львова

07.11.2014 @ 08:33 в Новини

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради уклала угоду на постачання солі для посипання доріг взимку з київським ТОВ «Торговий дім Укрснабресурс». Сума угоди – 202,9 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

За ці кошти куплять 335  куб. м солі, ціна 1 куб.м становитиме 605,7 грн.

Загалом у торгах взяли участь чотири підприємства. Крім переможця, ТОВ «Портогруп», також із київською реєстрацією, і два підприємства братів Дубневичів – АПП «Львівське» та Птахофабрика «Давидівська».

Обидві київські фірми нові і маловідомі – ТД»Укрснабресурс» засновано у жовтні 2013 року, власник Дар’я Свиродова. ТОВ «Портогруп» на ринку з вересня 2008 року. У Єдиному державному реєстрі підприємство зазначено під назвою Торговий дім «Артемсіль». Власник – донеччанин Кирило Потетня.

На конкурсі від галицької адміністрації обидві київські компанії запропонували суттєво нижчу ціну. ТОВ «Портогруп» пропонувало адміністрації придбати 335 куб. м солі за 222,9 тис. грн. А компанії, контрольовані недавно обраними у народні депутати братами Дубневичами, пропонували той самий обсяг за з18 тис. грн. (АПП «Львівське») та  331,5 тис. грн (птахофабрика «Давидівська»).

За даними [1] «Н.Г.Львів», останні кілька років АПП «Львівське» стабільно перемагає в конкурсах на постачання піску, солі та їх суміші для низки районних адміністрацій Львова. При цьому конкурентом на торгах виступає птахофабрика «Давидівська», яка належить родині Володимира Співака, директора та співвласника ТОВ «Енергія Консалтинг» – компанії-засновниці «Львівської газети» та ТРК «Галичина», які перебувають під контролем братів Ярослава та Богдана Дубневичів. Керівником птахофабрики є Юрій Доскіч, відомий як начальник відділу ТОВ «АПП «Львівське».

Цього року Дубневичі вже отримали [2] контакт на постачання піскосуміші (для посипання доріг взимку) для Франківської районної адміністрації на майже третину мільйона гривень за звиклою схемою.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/11/07/malovidomi-kyjivski-pidpryjemstva-perervaly-monopoliyu-dubnevychiv-na-prodazh-sumishej-dlya-dorih/

URLs in this post:

[1] даними: http://ngl.media/2013/11/12/deputaty-dubnevychi-pozmahavshys-z-druzhnoyu-firmoyu-otrymayut-vid-mista-sche-174-tysyachi-hryven/

[2] отримали: http://ngl.media/2014/10/13/dubnevychi-z-druzyamy-rozihraly-tretynu-miljona-vid-frankivskoji-rajadministratsiji-lvova/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.