Підприємство Асоціації інвалідів «Центр Комплекс» відновить садочок на Сихові за 14 млн грн

27 Жовтня 2014

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради уклало угоду з КП «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів на реконструкцію приміщення на вул. Зубрівський, 9 з метою відновлення дитячого навчального закладу.  Сума угоди 14,94 млн грн. Повідомляється у Віснику державних закупівель.

У приміщенні колишнього дитячого  садочка протягом тривалого часу розташовувалась Сихівська районна державна адміністрація, яка у 2011 році переїхала на пр. Червоної Калина, 66. Тоді вартість будівництва та реконструкції, за даними ЛМР, становила  10 млн грн і тривала 10 років.

Чіткого терміну реконструкції садочка також не зазначено: «до повного виконання робіт». КП «Центр Комплекс»  має здійснити реконструкцію за кошти місцевих бюджетів. В суму угоди входить не лише реконструкція самого приміщення, але й облаштування нової сантехніки, встановлення вікон, дверей тощо.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ПП «Ренесанс Стиль», яке запропонувало виконати роботи за 15,17 млн грн.

КП «Центр Комплекс» засноване Львівською обласною асоціацією інвалідів. За даними Вісника державних закупівель, цього року це перша перемога підприємства на відкритих торгах. А протягом 2013 року воно стало переможцем тендерів на 13, 26 млн грн у Львівській області. Серед інших, підприємство отримало підряди на проведення реставраційних робіт приміщень «Музею Пінзеля» та львівської Ратуші.