На дороги Львівщини розділили 115 мільйонів

20 Жовтня 2014

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоди на поточний ремонт доріг на суму 115,40 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, пишуть “Наші гроші“.

Роботи плануються на 2014-2015 роки і фінансуються з держбюджету та державних кредитних ресурсів.

З них 47,56 млн грн має отримати ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на ремонт доріг Львів-Самбір-Ужгород та контрольно-пропускний пункт «Смільниця» – Старий Самбір. Власники компанії – Онур та Ісхан Ченінджевізи з Туреччини і сімферополець Абляміт Мемешев.

Також 44,18 млн грн заплатять ТОВ «Автомагістраль-Південь» на ремонт доріг Київ-Чоп та Броди-Червоноград. «Автомагістраль-Південь» заснували жителі Одеської області Валерій Коротков і Олег Наливанний.

Ще 19,49 млн грн дістанеться ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк. Основними власниками «ШРБУ № 65» є Олег Булима (26%), Юрій Сворень (26%) та Ігор Магера (25,6%).

Решту 4,17 млн грн коштуватимуть роботи ТОВ «Техно-Буд-Центр» по ремонту дороги Броди-Тернопіль.

Власником «Техно-Буд-Центр» значиться Григорій Процик. Раніше співвласником фірми разом із Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.