- NGL.media - https://ngl.media -

“Львівінвестбуд” оштрафували на 10 тисяч за махлювання на тендері

30.09.2014 @ 09:04 в Новини

“Корпорація будівельних підприємств “Львівінвестбуд” виплатить в дохід держбюджету штраф у розмірі 10 тис. грн та пеню — 9,9 тис. грн. Таке рішення виніс Господарський суд Львівської області 16 вересня.

Як повідомляється у рішенні [1], у березні 2013 року Львівське обласне територіальне відділення АМКУ оштрафувало “Львівінвестбуд” на 10 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Як виявило АМКУ, “Мегабудмакс” та Корпорація будівельних підприємств “Львівінвестбуд” узгоджували свою поведінку під час участі у конкурсних торгах на закупівлю завершення будівництва школи на 150 учнів з двома дошкільними групами по 15 дітей і фельдшерським пунктом у селі Пристань Сокальського району Львівської області. Що саме узгодили фірми – у рішенні не уточнено.

“Львівінвестбуд” повинен був виплатити штраф у двомісячний строк з дня одержання рішення АМКУ, однак не заплатив досі. Відтак суд задовольнив позов антимонопольного комітету,

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, суд іншим рішенням [2] також стягнув 15 тис. грн штрафу та 14,85 тис. грн пені з “Мегабудмаксу”.

На момент проведення тендеру власниками “Мегабудмаксу” були Роман Босак і Тарас Горинь. Нині засновником вказано Олега Петеляка, який був співвласником “Львівінвестбуду” на момент участі у тендері (через ТОВ “Львівський будівельний холдинг”).

Власниками корпорації “Корпорація будівельних підприємств “Львівінвестбуд” є ПП “Євростильбуд-реконструкція” (90%) та ТОВ “Львівський будівельний холдинг” (10%). Засновником “Євростильбуд-реконструкція” є Іван Уніят, а “Львівського будівельного холдингу” – Володимир Вдовяк.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/09/30/lvivinvestbud-oshtrafuvaly-na-10-tysyach-za-mahlyuvannya-na-tenderi/

URLs in this post:

[1] рішенні: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/40585622

[2] рішенням: http://ngl.media/2014/09/19/amku-oshtrafuvav-mehabudmaks-za-mahlyuvannya-na-tenderi/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.