- NGL.media - https://ngl.media -

Львівський університет замінить вікна у гуртожитках за майже 2 млн грн

24.09.2014 @ 08:37 в Новини

Львівський національний університет імені І. Франка уклав угоду на закупівлю вікон на 1,7 млн грн з ТОВ «Віконні системи». Повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією конкурсних торгів, загалом буде закуплено  938 металопластикових вікон та дверей для гуртожитків №5 та 6 на вулиці Пасічній 62б, 62в. Вікна планують поміняти в з 1 по 9 поверх.

Участь у торгах, крім переможця взяли ще два підприємства – ПП «ЛЕВ» з Івано-Франківська та тернопільське ТОВ «Віконенко». Пропозиція першого була найдешевшою – різниця з переможцем склала майже 300 тис грн. Проте вона була відхилена. Згідно з протоколом про відхилення, ПП «ЛЕВ» не надало підтвердження наявності у працівників відповідної кваліфікації та досвіду виконання аналогічних договорів, помилки також були у таблиці з ціновими пропозиціями.

Засновниками ТОВ «Віконні системи» є львів’яни Світлана Саєвич та Олександр Тільман.  Це другий успішний тендер підприємства у Львівській області – у 2010 році, за даними ВДЗ, товариство міняло вікна у львівській школі №84.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/09/24/lvivskyj-universytet-zaminyt-vikna-u-hurtozhytkah-na-pasichnij-za-majzhe-2-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.