Екс-начальник залізничної СЕС знову отримав замовлення від «Львівської залізниці»

23 Вересня 2014

ПП «Волмекс» отримало від ДТГО «Львівська залізниця» замовлень на 215 тис. грн на послуги з дезінсекції, дератизації та психофізіологічної експертизи. Про це йдеться у звіті залізниці про результати закупівель без проведення процедур закупівель за ІІ квартал 2014 року.

Із загальної суми 116,8 тис. грн – за послуги щодо проведення психофізіологічної експертизи працівників. Решта — за профілактичну дезінсекції та дератизацію приміщень та території.

Як повідомляли «Н.Г. Львів», згідно з аналогічним звітом залізниці за І квартал 2014 року, «Волмекс» отримало замовлень на 1,2 млн грн.

ПП «Волмекс» зареєстровано у серпні 2009 року. Ще у кінці 2012 року власником та директором був Сергій Жук із Жовкви. Нині власником та директором є Микола Климчук, який у 2008-2012 роках був керівником державного закладу «Львівська лінійна санітарно-епідеміологічна станція на Львівській залізниці». З кінця 2012 року ця залізнична СЕС перебувала в стані припинення діяльності, а з червня 2014 року – її діяльність було припинено.

Згідно з Вісником держзакупівель, ПП «Волмекс» жодного разу не перемагало у тендерах.