Улюблена фірма банкірів отримає ще третину мільйона

17 Вересня 2014

Національний банк України в особі Управління НБУ у Львівській області за результатами відкритих торгів замовив поточний ремонт приміщень банку у Львові на вулиці Коперника, 4 у ТОВ “Інститут проектування “Комфортбуд” за майже 318 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Кошторисом передбачено огородження покрiвель перилами, заміну колін водостічних труб, встановлення огорож, грунтування, фарбування, замощення бруківкою та інше. Серед вимог до переможця – строк надання послуг не повинен перевищувати 55 робочих днів з дати підписання договору.

Єдиний конкурент “Комфортбуду” – ТОВ “Галицька Будівельна Гільдія” пропонувало виконати роботи за 324,5 тис. грн.

Власником ТОВ “Інститут проектування “Комфортбуд” є Андрій Вишневський.

Компанія перемагала у тендерах Львівського інституту банківської справи на капремонт навчального корпусу за 2,75 млн грн у 2012 році, на додаткові роботи з ремонту того ж корпусу за понад 234 тис. грн у 2013 році, на реставрацію фасаду будівлі гуртожитку за 973,7 тис. грн у 2014-му. Також чотири роки тому у “Комфортбуду” замовляли проектно-вишукувальні роботи будівництва санаторно-оздоровчого комплексу “Прикарпаття” Нацбанку України в Яремче за 6 млн грн.