«Десеошники» закупили пальне у Димінського на 15 млн грн

15 Вересня 2014

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України у Львівській області за результатом відкритих торгів уклало угоду з ТОВ «Вог Рітейл» на закупівлю 992,8 тис. л пального за 15, 3 млн грн. Таку кількість палива ДСО планує використати до кінця року.

ДСО закупило 50 тис. л бензину марки А95 (покращений), А95 – 187,3 тис. л, А92– 677 тис. л та дизпалива –  78,5 тис.л. Ціна за одиницю в документації торгів не вказана.

Участь у тендері, окрім переможця, взяли ще дві компанії – ТОВ «Львів-Петроліум» та  ПП «ОККО – Бізнес Контракт» . Пропозиція останнього була відхилена через не відповідність тендерної документації. А саме: учасник не надав довідку про те, що особа чка представляє інтереси фірми на тендері «не була засуджена за злочин, пов’язаний з порушенням процедури закупівлі або інший злочин, вчинений з корисливих мотивів, судимість з якої не знято та не погашено у встановленому законом порядку».

Пропозиція «Львів-Петроліум» була дорожчою на 2,3 млн грн.

ТОВ «Вог Рітейл» входить у паливну групу компанії «Континіум», власниками якої Ігор Єрємєєв, Петро Димінський, Степан Івахів та Сергій Лагур. За даними Єдиного державного реєстру засновниками «Вог Рітейл» є нідерландська компанія «Вест оіл груп холдінг Б.В.» і ТОВ «Дукат», власниками якого є та ж сама нідерландська компанія та ТОВ НВЦ «Євродім».