Дорогу до Червонограду відремонтують одесити за майже 38 млн грн

08 Вересня 2014

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду на поточний ремонт  автомобільної дороги загального користування державного значення Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква з ТОВ «Автомагістраль-Південь» на загальну суму 37,68 млн грн. Повідомляється у Віснику державних закупівель.

Ця фірма стала переможцем обох тендерів, які оголосила Служба автомобільних доріг на ремонт двох ділянок траси – км 123+000 – км 129+000 та км 130+000 – км 137+000 на території Львівської області. Роботи мають завершити до кінця 2015 року. Першу ділянку траси відремонтують за 26,3 млн грн, а другу – за 11,4 млн грн.

На освоєння 26, 3 млн грн претендували, окрім переможця, ще два підприємства –ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Балтом Україна». Останнє запропонувало, найнижчу ціну, але його пропозиція була відхилена через невідповідність документації конкурсних торгів, серед інших претензій ьуло і невідповідність технологічного процесу.

Участь у другому тендері,  взяли чотири підприємства – «Автомагістраль – Південь», «Онур Конструкціон Інтернешнл», «Техно – Буд – Центр» та «Луцькавтодор – Сервіс». Пропозиції останніх двох були відхилені через те, що «не відповідають умовам документації конкурсних торгів». Обидві пропозиції були дешевшими ніж у переможця – ці фірми пропонували виконати роботи за 9,96 млн грн та 9,76 млн грн, відповідно.

Одесити не новачки на львівських дорогах – в кінці минулого року вони уклали угоду зі Службою автомобільних доріг у Львівській області на будівництво автомобільної дороги місцевого значення Черляни – Братковичі на суму 22,5 млн грн. Загалом, з 2008 року «Автомагістраль-Південь» отримала підрядів на суму понад 2 млрд грн. За рейтингом 2012 року від журналу Forbes, підприємство посіло 3 місце серед навйбльшихї підрядників «Укравтодору».

Засновниками підприємства є мешканці Одеської області Валерій Коротков і Олег Наливанний.