- NGL.media - https://ngl.media -

«Львівтеплонерго» накупило труб і комплектуючих до них на понад 25 млн грн

28.07.2014 @ 08:30 в Новини

Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» за результатами відкритих торгів замовило труби сталеві попередньо теплоізольовані для теплових мереж та комплектуючі до них на майже 24 млн 474 тис. грн у Корпорації «Енергоресурс – Інвест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Пропозиція «Енергоресурс – Інвест» не була найдешевшою. ТОВ «Перший трубний завод» пропонував продукцію за 20,3 млн грн. Утім вона пропонувала найменше відтермінування платежу – 10 днів. Натомість «Енергоресурс – Інвест» запропонував 365 днів і переміг у торгах за кількістю балів.

Третій учасник ТОВ «Ельпласт-Тепло»пропонував товар за 24,5 млн грн., відтермінування платежу – 45 днів.

Як повідомляли «Н.Г. Львів», власниками корпорації “Енергоресурс-Інвест” є чотири компанії: ТОВ “Енергоресурс-Львів” (40%), НВП “Енергоцентр” (10%), НВП “Енергокомплект” (40%) та ПП “Бізнес солушнс” (10%).

“Енергоресурс-Львів” заснували Роман Бачевський, Іван Ніронович, Володимир Панасюк, Іван Третяк, НВП “Енергоцентр”, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа і Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка. Ті ж Третяк, Ніронович, Бачевський спільно з Марією Зинюк та Володимиром Супруном є власниками “Енергоцентру”. У тому ж складі, окрім Супруна, спільно з СУП ВАТ “Енергоресурс” вони є власниками “Енергокомплекту”. Одноосібним власником “Бізнес солушнс” є Назар Ніронович.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/07/28/lvivteplonerho-nakupylo-trub-i-komplektuyuchyh-do-nyh-na-ponad-25-mln-hrn/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.