«Львівтеплонерго» накупило труб і комплектуючих до них на понад 25 млн грн

28 Липня 2014

Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» за результатами відкритих торгів замовило труби сталеві попередньо теплоізольовані для теплових мереж та комплектуючі до них на майже 24 млн 474 тис. грн у Корпорації «Енергоресурс – Інвест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Пропозиція «Енергоресурс – Інвест» не була найдешевшою. ТОВ «Перший трубний завод» пропонував продукцію за 20,3 млн грн. Утім вона пропонувала найменше відтермінування платежу – 10 днів. Натомість «Енергоресурс – Інвест» запропонував 365 днів і переміг у торгах за кількістю балів.

Третій учасник ТОВ «Ельпласт-Тепло»пропонував товар за 24,5 млн грн., відтермінування платежу – 45 днів.

Як повідомляли «Н.Г. Львів», власниками корпорації “Енергоресурс-Інвест” є чотири компанії: ТОВ “Енергоресурс-Львів” (40%), НВП “Енергоцентр” (10%), НВП “Енергокомплект” (40%) та ПП “Бізнес солушнс” (10%).

“Енергоресурс-Львів” заснували Роман Бачевський, Іван Ніронович, Володимир Панасюк, Іван Третяк, НВП “Енергоцентр”, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа і Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка. Ті ж Третяк, Ніронович, Бачевський спільно з Марією Зинюк та Володимиром Супруном є власниками “Енергоцентру”. У тому ж складі, окрім Супруна, спільно з СУП ВАТ “Енергоресурс” вони є власниками “Енергокомплекту”. Одноосібним власником “Бізнес солушнс” є Назар Ніронович.