- NGL.media - https://ngl.media -

Дубневич купив приміщення на площі Ринок за 16,8 млн грн

22.07.2014 @ 12:27 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

Вартість приміщення полощею понад 300 кв.м. на площі Ринок, 28 у Львові у ході аукціону зросла більш ніж у три рази. В результаті приміщення купив депутат Львівської облради Богдан Дубневич, повідомляє ZAXID.NET [1].

Загалом у аукціоні з продажу приміщення у будинку на площі Ринок, 28 взяли участь 11 учасників, однак основна боротьба розгорнулася між депутатом Львівської облради Богданом Дубневичем і відомим бізнесменом Григорієм Козловським (власник «Гранд-готелю», «Королівської пивоварні» та інших об’єктів у центрі Львова).

Стартова ціна приміщення у ₴5,4 млн, в ході аукціону зросла більш ніж у три рази – при мінімальному аукціонному кроку у ₴600 тис. Козловський припинив боротьбу на позначці у ₴16,2 млн, що дозволило Богдану Дубневичу вийти переможцем із запропонованою ціною у ₴16,8 млн (разом з ПДВ).

Депуптат Львівської облради Богдан Дубневич є старшим братом народного депутата з фракції УДАР Ярослава Дубневича. Братам також належить низка розважальних закладів у центрі Львова – зокрема, ресторани «Грушевський» і «Панська чарка».

У придбаному приміщення на площі Ринок, за словами Богдана Дубневича, також облаштують ресторан.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/07/22/dubnevych-kupyv-prymischennya-na-ploschi-rynok-za-168-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] ZAXID.NET: http://zaxid.net/news/showNews.do?dubnevich_kupiv_primishhennya_na_pl_rinok_u_lvovi_za_168_mln&objectId=1315850

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.