«Львівська залізниця» модернізує вагони СВ на 180 млн грн

14 Липня 2014

ДТГО «Львівська залізниця» 7 липня оголосило тендер на модернізацію вагонів підвищеного комфорту на очікувану суму 180 млн грн, повідомляють «Наші гроші».

До кінця року планується відремонтувати 17 купейних вагонів моделі 47-д німецького виробництва, з яких два мають обладнані радіостанціями купе начальника поїзда, а також провести модернізацію чотирьох вагонів-ресторанів х переобладнанням під вагони СВ з двомісними купе.

Середня вартість ремонту одного вагону становитиме понад 6 млн грн.

У оновлених вагонах будуть системи кондиціонування, які триматимуть температуру 24 градуси, буде водяне опалення та підігрів повітря за допомогою електрокалориферів. В туалетах має бути холодна та гаряча вода, душові установки «для обслуговуючого персоналу».

Також у вагонах мають встановити холодильники, мікрохвильові печі, відео контроль. У вагонах СВ кожне купе має бути обладнано телевізором.

При цьому у конкурсній документації немає даних про наявність у оновлених вагонах напруги 220 вольт, яка дозволяє заряджати мобільні телефони. У вагонах мають бути магістралі напруги 3000 В, 110 В постійного струму і 50 В.