Власники “ДеМанджаро” заборгували місту за оренду 25 тис. грн

07 Липня 2014

ТОВ “Кріс” виплатить на користь управління комунальної власності Львівської міської ради майже 25,2 тис. грн заборгованості зі сплати орендної плати. Про це йдеться у рішенні Господарського суду Львівської області від 1 липня 2014 року.

У рішенні вказано, що фірма “Кріс” з 2007 року орендує комунальне приміщення у Львові на вулиці Шота Руставелі, 32 для розміщення офісу. Договір оренди укладено до 10 жовтня 2010 року. Вартість становила 1,4 тис. грн без урахування податку на додану вартість за перший місяць оренди із врахуванням індексу інфляції.

У 2013 році рішенням господарського суду Львівської області договір оренди визнано продовженим і таким, що діє до 9 жовтня 2015 року.

Прокуратура звернулася до суду в інтересах міськради, оскільки “Кріс” заборгував понад 25 тис. грн орендної плати. У рішенні не повідомляється, за які саме місяці. Суд позов задовольнив повністю.

Основним власником ТОВ “Кріс” (мережа ресторанів “ДеМанджаро”) є Михайло Риба, який у грудні 2010 року взяв у концесію замок у Старому Селі. Втім 10 червня 2013 року даний експеримент припинили, розірвавши угоду. Через три роки після передачі у концесію замок залишився у тому самому стані, що й перед тим.

Також частки у ТОВ “Кріс” мають Надія Риба, Валерій Дячишин, Ірина Кирильчук та Світлана Жужевич.