Фірма нардепа Васюника орендуватиме землю для “обслуговування торговельно-розважального комлексу”

01 Липня 2014

Депутати Львівської міськради змінили цільове призначення земельних ділянок загальною площею 2,0836 га, які були передані в оренду ТОВ “Будівельна кераміка Львова”. “За” відповідну ухвалу проголосувало 54 депутати на останньому засіданні сесії ЛМР 19 червня.

Ділянки на вул. Стрийській, 108 у Львові були передані товариству для обслуговування виробничих споруд згідно з договором оренди ще у 2004 році. Новою ухвалою землі надано в оренду терміном на 10 років для будівництва та обслуговування житлових будинків і торговельно-розважального комплексу. Ініціатором зміни цільового призначення землі виступила “Будівельна кераміка Львова”.

Єдиним власником ТОВ “Будівельна кераміка Львова” є народний депутат Ігор Васюник. Основним видом діяльності компанії є виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини.

Невідомо, чи планує Ігор Васюник будівництво на Стрийській, 108. У міськраді ствердили, що не мають жодної інформації про плани забудови даної території. Депутат наразі не відповів на запитання “Н.Г. Львів”.