Депутати дозволять приватизувати ще одне приміщення

25 Червня 2014

Нежитлові приміщення площею 289,5 кв. м в смт. Бориня Турківського району дозволять приватизувати способом викупу. Відповідний проект рішення за ініціативою депутата Львівської облради Ярослава Качмарика оприлюднено на сайті ЛОР.

Проектом пропонується внести зміни до нещодавнього рішення облради від 3 червня № 1096 “Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад області способом викупу”, доповнивши дев’ятим об’єктом для приватизації спобосом викупу.

Викупити приміщення на площі Незалежності, 4 в смт. Бориня хоче приватний підприємець Валентина Маркіна, яка займається роздрібною торгівлею фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах.

Наразі рішенням облради №1096 орендарям дозволили викупити сім приміщень у Львові і одне – у Червонограді. Найбільше приміщення у затвердженому переліку – на проспекті В. Чорновола, 45а. Має площу 380,1 кв. м. На його викуп претендує ТОВ «Віконт-ІІ», власниками якого є Людмила (вдова Степана Сенчука) та Олена Сенчуки і ЗАТ «Компанія з управління активами “Карпати-Інвест”».