Військових у Яворові знову обігріватиме бізнес-партнер нардепа Васюника

23 Червня 2014

Яворівська квартирно-експлуатаційна частина району Міноборони України підписала угоди на послуги з постачання пари та гарячої води з ПП “Енергія Захід” на загальну суму 1 млн 371 тис. грн. Відповідний акцепт опубліковано у Віснику держзакупівель.

Енергія Захід” надаватиме послуги військовим протягом опалювального сезону 2014-2015 рр у військових містечкка № 21 та № 36 Старицького гарнізону.

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, цього року компанія, окрім даного замовлення, підписала довогорів на 4,6 млн грн. Її послуги замовляє виключно Яворівська КЕЧ Міністерства оборони України, здебільшого за процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки підприємство встановило модульні котельні на території військових частин А 4150 та 2615.

ПП “Енергія Захід”створене у 2012 році. Власниками є Тамара та Анатолій Котики. Анатолій Котик також був бізнес-партнером народного депутата Ігоря Васюника у ТОВ “ВР Груп”. Як відомо, Васюник є членом Комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.