“!Фест” і свободівець збільшать площу орендованих в міста земель

20 Червня 2014

Депутати Львівської міськради під час останнього засідання сесії проголосували за надання ТОВ “Стакар Девелопмент“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0154 га на вул. Старознесенській, 24-26 у Львові.

Після затвердження проекту компанія отримає цю землю в обмежене сервітутне користування на умовах оренди без права загородження.

Як вже повідомляли “Н.Г. Львів”, минулого року “Стакар Девелопмент” взяв у міста в оренду ділянку площею понад 2 га за цією ж адресою. На той момент власниками компанії були Андрій Карбовник, депутат міськради від ВО “Свобода”, та його помічник Юрій Стадник. Тоді Карбовник розповів, що на ділянці розміщено придбаний ними завод, де збиралися виготовляти сухі будівельні суміші.

Натомість нині власниками ТОВ “Стакар Девелопмент“ вже є ТОВ “Холдинг емоцій “!Фест” та ТОВ “Компанія з управління активами “Актив”.

Андрій Карбовник у коментарі “Нашим грошам. Львів”, пояснив, що не продав завод. Його часткою управляє “Актив”. А компанія “!Фест” стала співвласником, оскільки, за його словами, територія для нього надто велика. Що саме збирається виготовляти на заводі “!Фест”, депутат не знає. Зазначимо, що частка “!Фесту” у ТОВ “Стакар Девелопмент” становить 90%.

Згідно з даними ІРЦ, засновником ТОВ “Холдинг емоцій “!Фест” є “Компанія з управління активами “Актив” (10%) та та автрійська компанія “ФІІХ Файненс Інвестмент Інновейшн Холдинг Менеджмент” (90%).