У розпал війни міськвиконком віддасть мільйон гривень на таксі

17 Червня 2014

Львівське комунальне підприємство  «Ратуша-сервіс»  стало переможцем двох відкритих торгів Львівського місьвиконкому на 1 млн 968,3 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику держзакупівель.

«Ратуша-сервіс» отримає 980 тис. грн за послуги щодо експлуатування  таксі.  Міськвиконком замовляв перевезення десятьма автомобілями. У документації торгів вказано, що 5 автомобілів мають бути іноземного виробництва не раніше 2005 року випуску з об’ємом двигуна від 1,6 л, один автомобіль іноземного виробництва з об’ємом двигуна не менше 2,5 л, один пасажирський мікроавтобус іноземного виробництва з кількістю пасажирських місць не менше семи та два чергові авто з розширеним графіком роботи з об’ємом двигуна не менше 2,4 л.

Це ж комунальне підприємство прибиратиме на 988,3 тис. грн. Зокрема, воно триматиме в чистоті  приміщення Ратуші на площі Ринок, 1, прилеглу територію та подвір’я, а також внутрішні приміщення архіву на вулиці Дорошенка, 23 у Львові.

Раніше “Н.Г. Львів” повідомляли, що структурні підрозділи міськради замовили у 2014 році таксі майже на мільйон гривень.