Колодій не підписав рішення на погодження отримання спецдозволів фірмами Козицького

11 Червня 2014

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій переніс підписання рішень ради, які стосується надання погоджень для отримання спеціальних дозволів на користування надрами фірмам «Проект-буд», «Нордік» та  «Бурова компанія «Горизонти». Про це повідомляється на сайті облради.

Підписання відклали до «моменту повного та всебічного вивчення за участю представників громадськості». «Буде створена робоча група із залученням зацікавлених осіб та направлено звернення в прокуратуру Львівської області для проведення перевірки законності надання вищевказаних положень», – йдеться у повідомленні.

Як вже повідомляли «Н.Г. Львів», усі три компанії належать бізнесмену Зіновію Козицькому. На останньому пленарному засіданні обласної ради депутати проголосували «за» шість погоджень даним фірмам для отримання спеціальних дозволів на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислову розробку родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ).