- NGL.media - https://ngl.media -

Рішення суду: «Романтик» доведеться віддати «Свободі»

28.04.2014 @ 11:56 в Новини

Галицький районний суд Львова відмовився [1] скасовувати ухвалу Львівської міської ради про дозвіл на приватизацію способом викупу приміщення клубу «Романтик» у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельнцького. Чим підтвердив право ГО «Здорова Галичина»  Відтак приватизація клубу стає все більш реальною .

Управління комунальної власності заявляло, що ухвала [2] Львівської міської ради № 2562 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу» від 18 липня 2013 року прийнята з порушенням – перелік об’єктів включено до списку «з голосу», що суперечить регламенту ЛМР.  Крім того, представники мерії наполягають на тому, що приміщення клубу «…використовується з важливою соціальною функцією, для розвитку підростаючого покоління», тому приватизація є недоцільно.

Cуд не взяв до уваги аргументи чиновників, натомість підтримав аргументи представника позивача ГО «Здорова Галичина» про те, що управління комунальної власності не має права оскаржувати ухвали Львівської міської ради, оскільки є її структурним підрозділом і зобов’язане виконувати функції, у тому числі з наповнення бюджету від приватизації майна.

Нагадаємо [3], боротьба за клуб триває вже чотири  роки. Приватизувати це приміщення ГО «Здорова Галичина» намагається з моменту, як стала орендарем клубу, а саме з лютого 2010 року. Мотивація – необхідність проведення ремонту приміщення і вкладання значних коштів.

Засновниками громадської організації “Здорова Галичина” є Наталія Сліпченко, Євген Тульчинський та Ігор Кривецький, народний депутат від ВО “Свобода” і офіційний спонсор партії.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/04/28/rishennya-sudu-romantyk-dovedetsya-viddaty-svobodi/

URLs in this post:

[1] відмовився: http://zik.ua/ua/news/2014/04/24/sud_vidmovyvsya_skasovuvaty_uhvalu_lmr_pro_pryvatyzatsiyu_klubu_romantyk_482325

[2] ухвала: http://www8.city-adm.lviv.ua/inteam/uhvaly.nsf/(SearchForWeb)/E277DBF668C5B08DC2257C0C004B2953?OpenDocument

[3] Нагадаємо: http://ngl.media/2013/06/20/romantyk-hoche-pryvatyzuvaty-narodnyj-deputat-vid-svobody-ihor-kryvetskyj/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.