- NGL.media - https://ngl.media -

Дві стогривневі «прокладки» розіграли 10-ти мільйонний тендер «Львівобленерго»

23.04.2014 @ 08:30 в Новини

ПАТ “Львівобленерго»  за результатами відкритих торгів уклало угоду з ТОВ  «Істер-Лайн»  на постачання бетонних виробів для будівництва. Йдеться про бетонні опори, фундаментні блоки, залізобетонні плити та цеглу. Загалом шість найменувань загальною вартістю 10,5 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступило  ТОВ «Трейдконсалтмедіа», яке запропонувало ціну більшу на 1,1 млн грн. Це вже не перший  тендер, який розігрують між собою ці дві київські фірми.  У березні цього року вони взяли участь у торгах від ПАТ «Прикарпаттяобленерго» на 7,8 млн грн. Переможцем стало ТОВ «Істер-Лайн». Як повідомляють [1] «Наші гроші», на той момент є Єдиному державному реєстрі  в обох фірм був однаковий номер телефону –(044)-221-25-26. Сьогодні цей номер належить лише  «Істер-Лайн». Офіси обох фірм розташовані неподалік – на одній вулиці в Києві, Предславинський, щоправда, в різних будинках.

Обидві фірми мають ознаки фіктивності – створені не так давно, а їх статутний фонд становить 100 грн. ТОВ «Істер-Лайн» була заснована 4 жовтня 2013 року Ольгою Заворотною. Директор фірми Дмитро Сергеєв , також є директором київської юридичної компанії «Експерт-Юрист» Олександра Баленка і Євгенії Кекелєвої.

ТОВ «Трейдконсалтмедіа» [2] засноване полтавчанином Дмитром Радченком За даними Вісника держзакупівель, ця фірма почала вигравати тендери у 2013 році і відтоді отримала підрядів на 22,44 млн грн від «Львівобленерго» і «Прикарпаттяобленерго».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/04/23/dvi-stohryvnevi-prokladky-rozihraly-10-ty-miljonnyj-tender-lvivoblenerho/

URLs in this post:

[1] повідомляють: http://nashigroshi.org/2014/03/25/stohryvenni-prokladky-rozihraly-8-miljoniv-vid-prykarpattyaoblenerho/

[2] ТОВ «Трейдконсалтмедіа»: http://ngl.media/2013/05/15/stohryvneva-prokladka-prodovzhuje-vyhravaty-miljonni-tendery-teper-vzhe-u-lvivskij-oblasti/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.