- NGL.media - https://ngl.media -

В Шевченківському районі Львова відремонтують дороги на 1,7 мільйони гривень

09.04.2014 @ 08:45 в Новини

Шевченківська районна державна адміністрація замовила поточний ремонт доріг за кошти місцевих бюджетів. Загалом планують витратити 1,7 млн грн на ремонт вулиць, що належать до Шевченківського району міста. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією торгів, ВАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» відремонтує за 600 тис. грн такі вулиці: Мазепи, Миколайчука, Грінченка, Варшавську, Тунельну, Липинського, Винниця, Ковча, Золоту, просп. Чорновола та дороги до смт.Брюховичі і Голосківського кладовища. Йдеться про ямковий і, так званий, картовий ремонт, коли найбільш проблемні ділянки перекривають невеликими «картами», а потім заливають суцільним асфальтом.

А ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району» отримало два підряди на ремонт  міжквартальних доріг району на загальну суму 1,1 млн грн. За ці кошти  підприємство проведе ремонт доріг на ділянці міста обмеженої вулицями: дорога на смт.Брюховичі, Замарстинівська, Варшавська, просп.Чорновола, Хімічна, Джерельна, Шолом Алейхема, Городоцька, Шевченка. Та з іншого боку проспекту Чорновола  в межах вулиць: Долинського, Б.Хмельницького, до межі м. Львів, а також Стрімка, Караїмська, Огіркова, Підзамче, Опришківська.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/04/09/v-shevchenkivskomu-rajoni-lvova-vidremontuyut-dorohy-na-17-miljony-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.