- NGL.media - https://ngl.media -

Облрада виселяє фірму Теодора Дяківа з приміщення в центрі Львова

09.04.2014 @ 09:00 в Новини

Господарський суд Львівської області частково задовольнив позов [1] Управління майном спільної власності Львівської обласної ради і вирішив виселити ТОВ фірма “Формула” з безпідставно займаних нежитлових приміщень на вул. Чайковського, 17 у Львові. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Фірма “Формула” орендувала 66 кв. м на Чайковського,17 ще з 1996 року. Термін дії договору неодноразово продовжувався. Востаннє — до 28 лютого 2013 року. На початку лютого 2013-го, а потім ще двічі у березні того ж року облрада повідомляла фірму листами про закінчення терміну дії договору, необхідність звільнення орендованого приміщення та передання його балансоутримувачу — комунальному підприємству облради “Нерухомість та майно”.

Від фірми “Формула” облрада вимагала не лише звільнення приміщення, а й сплати неустойки за фактичне використання орендованих приміщень. Товариство виплатило ці кошти, тому було присуджено лише виселення із займаного майна.

ТОВ фірма “Формула” належить Наталії Давиденко, яка внесла до статутного капіталу 6 копійок, та Теодору Дяківу, екс-депутату Львівської міськради, який вніс 44 копійки.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/04/09/oblrada-vyselyaje-firmu-teodora-dyakiva-z-prymischennya-v-tsentri-lvova/

URLs in this post:

[1] задовольнив позов: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/38041935

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.