- NGL.media - https://ngl.media -

З обласного бюджету дадуть гроші на ребрендинг логотипу Львівщини та додатки до смартфонів

24.03.2014 @ 09:40 в Новини

На сайті Львівської облради оприлюднено проект рішення про затвердження “Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2014 – 2017 роки”. Нею передбачено розробку нового логотипу Львівщини та електронних додатків до смартфонів.

Зокрема, згідно з цією програмою, на туристичні путівники, довідники, каталоги, карти, буклети, бюлетні, сувенірну продукцію, промоційний відеоролик планують витратити 220 тис. грн, на ребрендинг туристичного логотипу та слогану Львівщини — 20 тис. грн, на розробку електронних додатків до смартфонів та інших ґаджетів — 60 тис. грн, на участь у міжнародних та вітчизняних туристичних виставках, форумах, конференціях — 119 тис. грн, на оновлення структури туристичної інтернет-сторінки Львівщини — 10 тис. грн.

Ще 30 тис. грн передбачено на організацію прийому та зустрічей вітчизняних та іноземних делегацій на території Львівщини, 10 тис. грн – на здійснення кваліфікованого перекладу на іноземні мови туристично-екскурсійної інформації, 30 тис. грн — на розміщення промоційних відеороликів, сюжетів на телебаченні, 95 тис. грн — на туристичні форуми, виставки, презентації, конференції, круглі столи, 96 тис. грн — на фестивалі, традиційні свята, акції.

Окрім того, на виготовлення та встановлення туристичних вказівників та інформаційних щитів українською та англійською мовами для ознакування автомобільних туристичних шляхів (Львів – Шегині, Шлях дерев’яної архітектури) ймовірно виділять 175 тис. грн. Ще 90 тис. грн дадуть на ознакування та впровадження шляхів активного туризму.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/03/24/z-oblasnoho-byudzhetu-dadut-hroshi-rebrendynh-lohotopu-lvivschyny-ta-dodatky-do-smartfoniv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.