Близькі фірми “розпиляли” ще півтора мільйона на газ для хворих

18 Березня 2014

Львівська обласна клінічна лікарня та Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи за результатами відкритих торгів замовили промислових газів на 1 млн 507,4 тис. грн у ТОВ фірма «Львівкисень». Про це повідомляється у Віснику держзакупівель.

Зокрема, Львівська обласна клінічна лікарня замовила медичний кисень та закис азоту на 1 млн 386,5 тис. грн, а госпіталь – закису азоту на 120,9 тис. грн.

В обидвох випадках єдиним конкурентом ТОВ фірма «Львівкисень» було ПАТ «Львівський хімічний завод». Згідно інформації SMIDA за 2012 рік, майже 33,5% ПАТ «Львівський хімічний завод» належить Анатолію Бобришову, ще 33,35% – Крістіні Бобришовій, яка у 2012 році також була власницею ТОВ фірма «Львівкисень». Згідно з ЄДР, нині “Львівкисень” належить Ірині Михайлович.

У відкритих торгах на закупівлю закису азоту госпіталем спочатку переможцем було оголошено ПАТ «Львівський хімічний завод» із сумою значно меншою — 80,6 тис. грн. Утім нині переможця було змінено на ТОВ фірма «Львівкисень» з сумою договору 120,9 тис. грн. Причини заміни переможця торгів у Віснику держзакупівель не повідомляються.