Спокій чиновників обласного рівня та депутатів коштуватиме бюджету понад півмільйона

07 Березня 2014

Управління майном спільної власності Львівської облради за результатами відкритих торгів замовило послуги з охорони на 575,4 тис. грн у Полку міліції охорони УДСО при ГУМВС України у Львівській області. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У документації торгів повідомляється, що об’єктом охорони є адміністративний будинок та прилегла до нього територія за адресою вул. Винниченка, 18, місто Львів. Передбачається три пости. Перший – стаціонарний пост – цілодобовий, з виходом для відкривання-закривання дверей при пропуску працівників. Другий – обхідний пост – дванадцятигодинний, з патрулюванням адміністративних будівель та прилеглої території. Третій – пост цивільної охорони – дванадцятигодинний, для охорони громадського порядку, впорядкування паркування автотранспорту біля адміністративного будинку та прилеглої території.

Також має бути старший інспектор охорони “для забезпечення та організації надійної охорони під час засідання Львівської обласної ради, прийому громадян головою та заступниками голови облради, підтримання належного громадського порядку при проведенні пікетувань та мітингів, організації здійснення перепускного режиму у приміщення облради, контролю за нарядами охорони”. Послуги з охорони надаватимуть до кінця року.

У 2013 році охорона будівлі на Винниченка коштувала дешевше –  521 тис. грн, оскільки було передбачено три пости без послуг старшого інспектора.