Рідні фірми “розіграли” тендер від львівського онкоцентру

03 Березня 2014

Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр за результатами відкритих торгів уклав угоду на ремонт та технічне обслуговування електронного й оптичного устаткування. Два підряди на загальну суму 156,3 тис. грн отримало ТОВ «НДВ «Екологія», а на 598 тис. грн – ПП «Реммед».

Йдеться про ремонт та обслуговування рентгенівського, хірургічного та гама-терапевтичного обладнання протягом 2014 року. Торги відбувались за трьома лотами. Участь взяло три підприємства. ПП «Реммед» подало пропозиції лише на третій лот, де його єдиним конкурентом виступило ТОВ «ЗУЦ «Медсервіс», але запропонувало суттєво вищу ціну.

Це ж підприємство конкурувало і з переможцем першого й другого лотів – ТОВ «НДВ «Екологія». Згідно з документацією конкурсних торгів, ці дві фірми-конкуренти розташовані за однією адресою, вул. Антоновича, 128. Щобільш, мають спільних засновників в історії розвитку підприємств.

ТОВ «НДВ «Екологія» було створено у 2003 році. З 2012 року і на сьогодні єдиним його власником є Володимир Тихович. Але створили це підприємство Валерій Валентинович Шевкіс та Олег Романович  Дзюбан.  У 2011 році власниками товариства значились Валерій та Валентин Шевкіси – батько та син.

Сьогодні Валентин Шевкіс є власником ТОВ «ЗУЦ «Медсервіс». Він був його першим співзасновником разом з Романом Володимировичем Дзюбаном.  Якийсь час підприємством одночасно володіли обидва батька та обидва сина – Шевкіси та Дзюбани.