“Корзо” і “Ардея” демонтували майданчик в центрі Львова за рішенням суду

27 Лютого 2014
фото (4)

Майданчик на Братів Рогатинців уже демонтували (фото за 26 лютого 2014 року)

Господарський суд Львівської області вирішив задовольнити позов Галицької районної адміністрації Львівської міської ради про демонтаж літнього майданчика на Братів Рогатинців, 10 у Львові. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У тесті рішення від 18 лютого 2014 року йдеться про те, що ПП “Корзо” та ТОВ “Ардея” отримали дозволи на розміщення відкритого літнього майданчика площею 37,5 кв. м та 27,5 кв. м відповідно на Братів Рогатинців терміном дії до 31 жовтня 2013 року. Утім після закінчення терміну дії дозволів майданчики не демонтували.

Станом на дату прийняття рішення у справі (а це 18 лютого) літній майданчик не було демонтовано. Утім нині майданчика на Рогатинців вже нема. Учора, 26 лютого тут розпочали археологічні роботи. Оскільки планується ремонт дорожнього полотна, Рятівна археологічна служба виконає 5 шурфів для з’ясування розташування муру та веж для подальшого опрацювання проектної документації.

Засновником ПП “Корзо” є Богдана Туниця. ТОВ “Ардея” заснували Дуда Ярослав та Алла. На Братів Рогатинців працює два заклади харчування з аналогічними назвами.