- NGL.media - https://ngl.media -

“Львівхолод” Козаків заборгувало Дубневичам за тепло

11.02.2014 @ 08:38 в Новини

Суд зобов’язав [1]родину Козаків, власників ТОВ «Львівхолод» заплатити 10,7 тис. грн. родині Дубневичів, власникам ТОВ НВП «Енергія –Новояворівськ».  Саме стільки заборгувало підприємство за теплопостачання магазину «Рукавичка» в місті Новояворівськ. Борг утворився в період з грудня 2012 по лютий 2013 року.

ТОВ «Львівхолод» оскаржувало рішення Господарського суду Львівської області в апеляційному порядку і не визнавало заборгованість, оскільки ще в січня 2013 року підприємство перейшло на альтернативне опалення приміщення магазину і звернулось до ТОВ «Енергія-Новояворівськ» з проханням про від’єднання від центрального опалення. Проте, згідно з матеріалами справи, від’єднання від мережі централізованого опалення відбулось з порушенням. Відтак, суддя апеляційного суду залишив заборгованість чинною і такою що підлягає до сплати.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру, власником 92,4% ТОВ НВП «Енергія –Нововяворівськ» є АП «Львівське», яке в свою чергу належить Богдану та Ярославу Дубневичам у рівних долях.

Основна частка ТОВ «Львівхолод» (94,4%)  належить родині Козаків.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/02/11/kozaky-proty-dubnevychiv/

URLs in this post:

[1] зобов’язав : http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/37030903

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.