- NGL.media - https://ngl.media -

Відповідальний за тил Рудяка

07.02.2014 @ 14:21 в Розслідування

демотиватор готовий [1]Готельно-ресторанний комплекс “Варшава” потрапив до нашої уваги цілком випадково. Активісти руху бойкоту бізнесу регіоналів підозрювали, що цей розкішний заклад належить чи то Ганні Герман, чи то губернатору Львівщини Олег Салу. Однак дослідження “Н.Г. Львів” привело до значно “простіших” людей — сім’ї заступника начальника ГУ МВС у Львівській області Андрія Карпінця.

Комплекс “Варшава” [2] – це новий сучасний заклад на в’їзді до Львова, у селі Малехів. Відкрили його у 2012 році. Це 42 номери, критий басейн з саунами, зал тенісу та більярду, конференц-зали, ресторан. Ми навіть не беремося оцінювати, скільки мільйонів було витрачено на будівництво, зовнішнє та внутрішнє оздоблення.

варшава [3]

На сайті архбудінспекції вказано, що готель будувала фізична особа-підприємець 64-річна Ганна Ребрик з Жовкви.

архбудконтроль ребрик [4]

Вона також має найбільшу частку у ТОВ “Варшава” – 95,1%. Решта належить 42-річному Юрію Павліву з села Могиляни Жовківського району.

тов варшава [5]

Ганна Ребрик — це теща Андрія Карпінця, заступника начальника ГУ МВС у Львівській області. І живе вона на околиці Жовкви – на вулиці Петлюри у п’ятиповерховому будинку. Ось цьому.

квартира ребрик [6]

Жовква. У цьому будинку живе власниця “Варшави”

Лише в українських корупційних реаліях власниця розкішного готелю може проживати у скромній квартирі. Нічого для себе, все — клієнтам. Сусіди підтвердили, що це її актуальне помешкання. Разом з нею живе син Руслан з родиною. На жаль, саму Ганну Ребрик ми вдома не застали.

Інший співвласник не менш цікава особа. Юрій Павлів, офіційно ще й директор ТОВ “Варшава”, є депутатом [7] сільради у Жовківському районі. У самій сільській раді, щоправда, впевнені, що він лише керує готелем, а не є співвласником. Живе він недалеко від матері Андрія Карпінця в Могилянах, на одній з нею вулиці. У звичайній сільській хаті.

хата павлів [8]

Село Могиляни. Місце проживання Юрія Павліва

Якщо у нас залишилися бодай якісь сумніви, хто є справжнім власником готелю, то і вони розвіялися, коли посеред робочого дня у “Варшаві” ми зустріли дружину Карпінця Марію, яка роздавала вказівки адміністратору комплексу. Пересувається жінка на Hyundai i35. Донька міліціонера навіть розмістила у соцмережах фото на фоні цього авто. Власне, у неї в профілі є безліч фото із сімейних свят у “Варшаві”.

авто карпінця 2 [9]

Дружина Марія Карпінець, окрім того, зареєстрована як приватний підприємець з готельним та ресторанним видом діяльності.

Судячи з фотографій кількарічної давності у соцмережах, добробут родини міліціонера змінився не так давно. При тому що голова родини не припиняв своєї кар’єри в міліції, яка розпочалася в 1993-му році відразу після служби в армії.

PM377image002 [10]

Андрій Карпінець

Андрій Карпінець [11]працював у Львові, Сколе, Жовкві. Аж поки не дослужився до заступника начальника Львівського МРЕВ. В квітні 2010 року Андрій Карпінець став заступником начальника ВДАІ УМВС України в Рівненській області, де відповідав за розшук викраденого автомототранспорту. Призначив його на цю посаду Олег Сало, який став начальником Рівненської міліції у березні того ж року. 13 вересня 2011 року Карпінець вернувся [12] до Львова на посаду начальника управління Державтоінспекції у Львівській області.

А в лютому 2013 він став [13] заступником начальника Головного управління МВС України у Львівській області. За словами Олександра Рудяка, Карпінець відповідає “за тилове забезпечення та ще за деякі напрямками роботи, які стосуються забезпечення життєдіяльності підрозділу ГУ МВС”.

Нам невідомо, наскільки добре він “забезпечує діяльність” міліції, але життєдіяльність власної родини йому вдається підтримувати завдяки ще одному бізнесу, напряму пов’язаному з діяльністю ДАІ.

Фірма “Ярослав –Транс” працює неподалік від готелю “Варшава” – у селі Куликів. Підприємство було створено у 2003 році мамою Андрія Карпінця. Ксенія Карпінець, тоді 54-річна, була першим засновником та керівником підприємства. Щоправда, керувала недовго, за кілька тижнів на посаді директора її замінив Олег Яблонський . Напевно, саме через це працівники фірми не встигли її запам’ятати – охоронцю підприємства ім’я офіційної власниці нічого не говорить.

В інтернеті фірма Ксенії Карпінець здебільшого згадується, як компанія, що займається вантажними перевезеннями. Але єдина вантажівка, яку ми побачили на території підприємства, брендована логотипом готелю “Варшава”. Натомість рекламна вивіска свідчить про те, що тут проводять технічний огляд автомобілів. І якщо техогляд легковиків було відмінено у 2011 році, то ТО транспорту для перевезення пасажирів та вантажів залишилось обов’язковим.

111 [14]

“Ярослав-Транс” матері Андрія Карпінця

Можливо, джерела доходів для бізнесу міг би пояснити Андрій Карпінець, однак він відмовився від коментарів “Н.Г. Львів”.

Наталя Онисько, Олександра Губицька


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/02/07/vidpovidalnyj-za-tyl-rudyaka/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/демотиватор-готовий.jpg

[2] Комплекс “Варшава”: http://warszawa-hotel.com.ua/

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/варшава.jpg

[4] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/архбудконтроль-ребрик.bmp

[5] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/тов-варшава.bmp

[6] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/квартира-ребрик.jpg

[7] депутатом: http://www.cvk.gov.ua/pls/vm2010/WM02815?PID112=61&PID102=3137&PF7691=3137&rej=0&pt00_t001f01=800&pxto=0

[8] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/хата-павлів.jpg

[9] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/авто-карпінця-2.jpg

[10] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/PM377image002.jpg

[11] Андрій Карпінець : http://mvs.gov.ua/mvs/control/lviv/uk/publish/article/82132

[12] вернувся: http://archive.wz.lviv.ua/articles/98523

[13] став: http://portal.lviv.ua/news/2013/01/25/133800.html

[14] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2014/02/111.jpg

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.