“Укрзалізничпостач” втретє спробував позбутися анкерів братів Дубневичів

07 Лютого 2014

Державне підприємство матеріально-технічного забезпечення залізничного транспорту України “Укрзалізничпостач” знову звернулося із позовом до ТОВ “Корпорація КРТ”, аби визнати укладений між ними договір недійсним. Це вже третя спроба залізничного підприємства розірвати бодай один із договорів.

У даному позові, як і в двох попередніх, свою позицію “Укрзалізничпостач” мотивує тим, що у договорі поставки замість оригінального підпису керівника “Корпорації КРТ” було поставлено факсиміле. Договір було укладено в кінці 2011-го року, однак лише тепер підприємство вирішило посудитися.

Суд відмовив у задоволенні позову повністю, адже у 2012-му році договір виконувався обидвома сторонами без зауважень та застережень щодо його недійсності. Крім цього, “Укрзалізничпостач” не надав доказів використання “Корпорацією КРТ” факсимільного підпису, “у позовній заяві міститься лише нічим не підтверджене припущення позивача”.

З урахуванням даної справи, загалом “Корпорація КРТ” отримала від залізничних підприємств шість позовів, які судом не було задоволено.

ТОВ “Корпорація КРТ” зареєстрували у серпні 2011-го. Власник – ТОВ “АПП “Львівське”, яке належить братам Ярославу (народний депутат) та Богдану Дубневичам (депутат Львівської облради). За підрахунками “Н.Г. Львів”, “Корпорація КРТ” у 2012 році перемогла у тендерах на 241 млн 623,6 тис. грн.