ЛАЗ заборгував водоканалу понад 115 тисяч гривень

07 Лютого 2014

Господарський суд Львівської області вирішив стягнути із ЗАТ “Завод комунального транспорту” на користь Львівського міського комунального підприємства “Львівводоканал” 115,8 тис. грн заборгованості. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Заборгованість виникла за договором на подачу води з комунального водопроводу та приймання стічних вод до каналізаційної мережі. Борг станом на 22 листопада 2013 року становив вже 115,8 тис. грн.

Як вже повідомляли “Н.Г. Львів”, щодо ЗАТ “Завод комунального транспорту”, порушено справу про банкрутство. Згідно з даними SMIDA станом на 2 квартал 2013 року, основними власниками є три канадських компанії та одна британська: Акцiонерна компанiя “Мерибенi Енерджi Корпорейшин”, Корпорацiя “Шиппинг Текнолоджи Лiмiтед”, Корпорацiя “Євротрак Текнолоджіс Лімітед” та “Сіті транспорт констракшн інвестментс Лтд”.

Ті ж “Мерибенi Енерджi Корпорейшин” і “Євротрак Текнолоджіс Лімітед” спільно з “Артіваль лімітед”, “Сіті транспорт Констракшн Інвестмент ЛТД” та Ігорем Чуркіним є засновниками ТОВ “Львівські автобусні заводи”, в якого нещодавно банк у судовому порядку забрав приміщення на Стрийській, 45 у Львові.