- NGL.media - https://ngl.media -

Водію “маршрутки”, в якого з дверей випала пасажирка, присудили 8500 гривень штрафу

29.01.2014 @ 09:30 в Новини

Шевченківський районний суд Львова присудив водію ТОВ “Фіакр-Львів” за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості, 8,5 тис. грн штрафу.

У вироці [1] сказано, що 5 вересня 2013 року водій “маршрутки“ N34 на зупинці громадського транспорту на проспекті Чорновола грубо порушив вимоги правил дорожнього руху: розпочав рух до повного зачинення дверей автобуса, при цьому не переконався за допомогою правого дзеркала заднього огляду, що вхід і вихід пасажирів завершений. Врезультаті неуважності водія з салону випала пасажирка похилого віку, яка заходила через задні двері. Жінка отримала перелом правої стегнової кістки.

Водію призначили покарання у вигляді штрафу (500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) без позбавлення права керувати транспортними засобами, оскільки чоловік притягається до кримінальної відповідальності вперше та щиро кається. Максимальне покарання, яке йому загрожувало — три роки обмеження волі.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2014/01/29/vodiyu-marshrutky-v-yakoho-z-dverej-vypala-pasazhyrka-prysudyly-8500-hryven-shtrafu/

URLs in this post:

[1] вироці: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/35525580

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.