Бізнес-імперія швагра Рудяка

20 Січня 2014

За фактами блокування військових частин та батальйону спецпризначення “Беркут” у Львові відкрито кримінальне провадження, повідомили у відділі громадських зв’язків Головного управління МВС у Львівській області. У ніч з 19 на 20 січня львівяни заблокували виїзд військових до Києва.

У зв’язку з тиском міліції на львів’ян, “Наші гроші. Львів” оприлюднює офіційну інформацію про сімейний бізнес керівництва ГУ МВС у Львівській області.

Перший у нашому списку полтавчанин Олександр Рудяк, начальник управління, який не є власником жодних бізнес-структур. Натомість брат дружини Рудяка Галини – Володимир Дорош успішний бізнесмен у Лубнах (Полтавщина). Зокрема, він є співвласником “Лубенського молочного заводу” (ТМ “Гармонія”). Згідно з ЄДР, майже 84,7% ТОВ “Лубенський молочний завод” належить ТОВ “Мілко і Ко”, де власником 30% є саме Володимир Дорош, ще 30% належить Катерині Дорош.

30% “Мілко і Ко” належить Віктору Мокрицькому, одному із засновників Міжрегіональної асоціації ветеранів спецназу, 10% – Роману Осадченку, більш відомомуяк архієпископ Филип. До слова, фотографія Филипа є в кабінеті Рудяка. Архієпископ Филип також є співвласником у ТОВ “Завод мінеральних вод “Мгарська жива вода” та одноосібним засновником у ТОВ “Міська телевізійна компанія “Лубни”.

Дорош Володимир та Катерина є в засновниках споживчого товариства “Лубенський ринок”. Сам Володимир Дорош є одним із власників ТОВ “Юридична компанія “Волдо”, ТОВ “Транспортна компанія “Автофаворит”, ТОВ “Мажепа”, ТОВ “Спортивний клуб “Фаворит”, ТОВ “МП АПБ “Лубенський райагробуд”, ПП “Євростиль”, ПП “Євролюкс”, ТОВ “Лубенський комбінат будівельних матеріалів”.

Дружина Рудяка Галина колись керувала рестораном “Волдо”. В інтервю у 2013 році Рудяк казав, що нині його дружина працює на Лубенському молочному заводі.