Руйнівник Озаркевича має спільний бізнес з «!Фестом»

15 Січня 2014

Назар Городецький, директор ДП «Інтергал-Буд» ТОВ  «Фірма «Інтергал», фірми яка має спільних засновників з ТОВ «Розвиток нерухомості», що зруйнувала лічницю Шептицького на Озаркевича, має спільний бізнес з іншою скандально відомою компанією – «Холдинг емоцій «!ФЕСТ».

Разом з холдингом Городецький розвиває кав’ярню  «Львівська копальня кави». Спільний бізнес з рестораторами він розпочав ще у 2008 році. Саме тоді він придбав 25% ТОВ «Науково-технічна книга», яке орендувало приміщення на площі Ринок,10, де сьогодні розташована кав’ярня.

Це стандартна схема отримання приміщень для ТОВ «Холдинг емоцій «!ФЕСТ», так само вони стали власниками приміщень на Ринку, 14 («Криївка»), придбавши підприємство “Суверен” для  отримання довгострокового договору оренди приміщення і пізнішого викупу. Щоправда, викупити Ринок, 10 ймовірно не вдасться, оскільки ця будівля є в переліку  пам’яток архітектури національного значення, які не підлягають викупу.

Щоправда, з огляду на те, що Назар Городецький є сином судді Галицького районного суду Людмили Городецької, яка власне приймала скандальні рішення щодо забудови на Озаркевича, напевно,  немає нічого неможливого.

За даними Єдиного державного реєстру, сьогодні власниками ТОВ «Науково-технічна книга» є Назар Городецький (25%), ТОВ КУА «Актив»(10%) та австрійська компанія «Фііх Файненс Інвесттмент Інновейнш Холдинг Менеджмент» (65%), яка є власником 90% ТОВ «Холдинг емоцій «!ФЕСТ».