Для школярів закупили обіди за ціною до 8,4 гривні

27 Грудня 2013

Відділ освіти Личаківського району Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив харчування учнів 1-4 класів, дітей з малозабезпечених сімей та сиріт на 460,9 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Вартість меню за два тижня харчування для дітей-сиріт становитиме по 84 гривні, для дітей з малозабезпечених сімей — по 73 гривні, для учнів 1-4 класів — по 40 гривень. Годуватимуть п’ять разів на тиждень. Відповідно всередньому один обід для дитини-сироти обійдеться у 8,4 грн, для дитини із малозабезпеченої сім’ї – 7,3 гривні, для учня 1-4 класів – 4 гривні.

Закупівлю здійснювали у 17 лотах, однак у двох торги були відмінені, оскільки там було подано менше двох пропозицій. У восьми лотах перемогло “ЛКП громадського харчування школярів Личаківського району Львова” на загальну суму 282,4 тис. грн. На другому місці по сумі замовлення підприємець Підкостельний Богдан, чиї пропозицій перемогли у трьох лотах загалом на 92,8 тис. грн. Так само у трьох лотах перемогло ПГХ “Школяр”, яке отримало замовлення на 77,5 тис. грн. Ще 8,2 тис. грн отримає Підприємство громадського харчування шкільних їдалень Галицького району Львова.