Найдорожчою закупівлею Львівської області у 2013 році став тендер на латання дорожніх ям

20 Грудня 2013

Топ-10 найдорожчих закупівель 2013 року на Львівщині очолило підприємство державної форми власності ДП «Львівський облавтодор». Саме йому дістались 435 млн грн з бюджету. За ці кошти протягом всього року в області повинні були проводити поточні ремонти доріг місцевого та державного значення.

В рейтингу, п’ять з десяти позицій займають саме закупівлі на ремонт та будівництво доріг. Так, турецька компанія «Онур» посіла третє, шосте та десяте місця у списку найдорожчих підрядів. Хоча друге місце посіла компанія з групи «Приват» Генадія Боголюбова, яка перемогла в торгах на реконструкцію перенатального центру на вул. Дж.Вашингтона,6 з ціною у 70 млн грн.

Крім того до рейтингу потрапили ще два державних підприємства та три львівські фірми.  Чільна десятка розділила між собою 893 млн грн.

Для рейтингу було відібрано закупівлі з 1 січня 2013 року до 19 грудня 2013 року включно  Закупівля проводились за кошти державного та місцевих бюджетів одним лотом. Не включено закупівлю палива, енергоносіїв та послуги фінансового лізингу. Повний рейтинг дивіться тут.