- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма за “статутником” в 50 копійок отримала замовлення на два мільйони гривень

18.12.2013 @ 09:00 в Новини

ДП “Дирекція по будівництву об’єктів” за результатами відкритих торгів замовило апаратури на 2,04 млн грн у ТОВ “Каскад-Квант”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Закупівлю вдалося здійснити лише по двох лотах, бо у третьому надійшла одна пропозиція. Загалом участь у торгах взяло три компанії, однак пропозиції ПП “Дейта Експрес” були відхилені, тому що запропоноване ними обладнання не відповідало заявленим технічним вимогам у документації торгів. Пропозиція ТОВ “Київське управління комплектації” загалом у двох лотах була дорожчою за ціну переможця на 37 тис. грн.

Замовили установчо-виробничу автоматичну телефонну станцію, цифровий регістратор розмов, пост диспетчера з монітором та тач-скрін та інше. У Віснику держзакупівель відсутня вартість одиниці товару, відтак порівняти ціни на замовлену апаратуру неможливо.

Місцем поставки апаратури вказано приоб’єктний склад шахти № 10 “Нововолинська”. Термін поставки – грудень 2013 року або до повного виконання сторонами своїх зобов’язань.

Власниками ТОВ “Каскад-Квант” є Сергій, Володимир та Євген Картуни. Статутний капітал фірми становить лише 50 копійок. З 2011 року, згідно з Вісником держзакупівель, товариство отримало замовлень на 6,2 млн грн.

0,5 [1]

Інформація з ЄДР


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/18/firma-za-statutnykom-v-50-kopijok-otrymala-zamovlennya-na-dva-miljony-hryven/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/12/05.bmp

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.