- NGL.media - https://ngl.media -

Облрада планує виселити ЛОДА з орендованих приміщень (проект рішення)

11.12.2013 @ 16:31 в Новини

На сайті [1] Львівської облради з’явився проект рішення “Про виселення Львівської обласної державної адміністрації із займаних орендованих приміщень”. Ініціатором прийняття рішення вказано депутата облради Оксану Юринець.

“Доручити управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради (М. Бандра) вжити вичерпних заходів щодо припинення договірних відносин (договір № 12/11 від 24.02.2011) та виселення Львівської обласної державної адміністрації з орендованих приміщень”, – йдеться у проекті.

До проекту також додано заяву про недовіру місцевим органам державної виконавчої влади та виселення ЛОДА. Уривок із заяви: “У відповідь на злочинні дії влади, які становлять жахливу загрозу життю і здоров’ю громадян, керуючись пунктом 4 Резолюції Народного віча від 01.12.2013 у м. Києві, ми вирішили прийняти рішення про недовіру місцевим органам державної виконавчої влади, припинити договірні відносини, а також вважаємо за необхідне вжити заходів щодо виселення Львівської обласної державної адміністрації з орендованих приміщень, які належать громаді Львівщини”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/11/oblrada-planuje-vyselyty-loda-z-orendovanyh-prymischen-proekt-rishennya/

URLs in this post:

[1] сайті: http://www.oblrada.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=387&Itemid=141

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.