- NGL.media - https://ngl.media -

Мостиські освітяни без пояснень заплатять за вугілля 200 тисяч гривень більше

10.12.2013 @ 12:21 в Новини

Відділ освіти Мостиської районної державної адміністрації за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника замовив тисячу тонн вугілля марки Г 13-100 у ПП “Оланд-Партнер” за 1,08 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Ціна однієї тонни складатиме 1 080 грн. В обгрунтуванні закупівлі вказано, що освітяни у липні цього року оголосили відкриті торги, однак через порушення АМКУ зобов’язав відмінити процедуру закупівлі. “Враховуючи, що запасів вугілля у навчальних закладах району обмаль, існує нагальна потреба у закупівлі вугілля кам’яного у зв’язку з початком опалювального сезону”, – йдеться у документі.

У Віснику держзакупівель повідомляється, що під час закупівлі в одного учасника було проведено попередні переговори з учасниками, на які було запрошено всі підприємства, які брали участь у процедурі відкритих торгів.

пропозиції [1]

Найдешевшою була пропозиція ТОВ “Індустріальна паливна компанія” – 880 тис. грн. Однак угоду чомусь підписали з ПП “Оланд-Партнер”, яка за вигідністю ціни посідала другу позицію — 1 млн 80 тис. грн. Різниця між їх пропозиціями складає 200 тис. грн. З яких причин замовили дорожче паливо в обгрунтуванні не пояснюється. Так само вибір фірми “Оланд-Партнер” відмовилися пояснити “Н.Г. Львів” у відділі освіти під час телефонної розмови.

Власниками ПП “Оланд-Партнер” є червоноградці Ігор Паска та Андрій Пелех.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/10/mostyski-osvityany-bez-poyasnen-zaplatyat-za-vuhillya-200-tysyach-hryven-bilshe/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/12/пропозиції.bmp

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.