- NGL.media - https://ngl.media -

У Самбірській гімназії замінять вікна на два мільйони гривень

06.12.2013 @ 08:55 в Новини

Відділ освіти Самбірської міської ради замовив реставрацію міської гімназії, яка є пам’яткою архітектури другої половини ХІХ століття. Вартість реставрації становитиме 2,19 млн грн. Проте під реставраційними роботами фактично маються на увазі роботи з заміни вікон в рамках Програми енергозбереження в освітніх закладах. Виконає їх ТОВ «Західбудпроект».  Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією торгів, встановлять нові вікна з потрійний склом, індивідуального виготовлення. Обіцяють також, що буде максимальне збережено та відновлено автентичні елементи пам’ятки. А реставраційні матеріали і технології виготовлення нових віконних та дверних заповнень будуть максимально наближені до традиційних історичних. Зокрема, передбачено застосування речовин, розчинів та фарб натурального походження.

ТОВ «Західбудпроект» протягом 2013 року стало переможцем тендерів у Львівській області на загальну суму 7,1 млн грн. За даними Єдиного державного реєстру, засновниками підприємства є Людмила та Станіслав Кузьма і Олег Феліщак.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/06/u-sambirskij-himnaziji-zaminyat-vikna-na-dva-miljony-hryven/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.