- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма народного депутата Зубика виселяє «Шпиталь Андрея Шептицького»

25.11.2013 @ 08:31 в Новини

Фірма «Розвиток нерухомості», до якої причетний народний депутат Володимир Зубик [1], 20 листопада 2013 року звернулась з листом до головного лікаря Благодійної організації «Шпиталь ім. Митрополити Андрея Шептицького» з проханням звільнити приміщення на вулиці Озаркевича, 4 -а, які належать підприємству.

«Наше Товариство є власником об’єктів нерухомості, розташованих на земельній ділянці площею 0,45 по вулиці Озаркевича,  4 «а» у місті Львові та орендарем даної ділянки. На вказаній земельній ділянці ТОВ «Розвиток нерухомості» має намір організувати будівництво житлово-офісного комплексу. […….] На даний час приміщення використовуються Міжнародною благодійною організацією «Карітас Україна» та Благодійної організації «Шпиталь ім. Митрополити Андрея Шептицького» для здійснення статутної діяльності та зберігання майна. З огляду на це, просимо звільнити нежитлові приміщення належні ТОВ «Розвиток нерухомості» від майна третіх осіб, яке знаходиться у зазначених приміщеннях», – йдеться в листі.

Scan_lyst_Rozvytok_neruhomosti [2]

Директор  товариства Микола Дмух в листі також просить забезпечити доступ до земельної ділянки за адресою Озаркевича, 4а, який можливий лише через браму шпиталю.

Нагадаємо, скандал [3] довкола будівництва житлово-офісного комплексу біля Собору св. Юра розпочався в травні цього року. Забудовник, який отримав дозвіл на будівництво ще у 2010 році не міг приступити до початку будівництва через «бездіяльність міських чиновників» і звернувся до суду. Галицький районний суд задовольнив скаргу підприємства і наблизив здійснення намірів. Натомість, це викликало збурення [4]громадськості та мешканців прилеглих будинків. Останні хвилюються, що поруч з невисокою забудовою постане багатоповерховий монстр. А інші нагадують, що свого часу це приміщення придбав для потреб УГКЦ Митрополит Шептицький і саме тут планували створити музей його імені.

До фірми «Розвиток нерухомості» причетний колишній львів’янин, а сьогодні депутат Верховної ради від Партії Регіонів Володимир Зубик. Він відомий, насамперед, завдяки ряду афер на ринку нафтопродуктів – з ним пов’язують підприємство «Лівела», яке було імпортером палива, а потім просто розчинилось в повітрі, не сплативши до бюджету понад три мільярди гривень податків. Крім того він не приховує свого відношення до фірми «Інтергал-Буд», засновником якої є “Компанія з управління  активами «Крістал ессет менеджмент». Ця ж компанія є співзасновником ТОВ «Розвиток нерухомості». Крім того власник «Крістал ессет менеджмент», Валерій Кулаков був довіреною особою кандидата в народні депутати Володимира Зубика на останніх виборах.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/11/25/firma-narodnoho-deputaty-zubyka-vyselyaje-shpytal-andreya-sheptytskoho/

URLs in this post:

[1] Володимир Зубик: http://ngl.media/2013/06/28/zemli-zubyka/

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/11/Scan_lyst_Rozvytok_neruhomosti.jpg

[3] скандал: http://ngl.media/2013/05/17/ofisnyj-tsentr-bilya-soboru-sv-yura-hoche-zbuduvaty-firma-prychetna-do-narodnoho-deputata-volodymyra-zubyka/

[4] збурення : http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?rozvitok_neruhomosti_sheptitskogo&objectId=1288115

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.