Третій раз за місяць Дубневичі розіграли тендер між своїми підприємствами. Цього разу на півмільйона

19 Листопада 2013

Сихівська районна держадміністрація Львівської міської ради закупила піскосуміш на 475 тисяч гривень у ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське». Закупівля відбулась за результатами відкритих торгів. Повідомляється у Віснику державних закупівель.

Власниками АПП «Львівське» є Богдан та Ярослав Дубневичі. Єдиним конкурентом цього підприємства на тендері від Сихівської адміністрації виступило ТОВ «Птахофабрика «Давидівська», частку в якій, ще у 2008 році придбала компанія «Корпорації колійні ремонтні технології», яка належала братам Дубневичам. Сьогодні це підприємство, згідно з даними Єдиного державного реєстру належить Роману та Галині Співакам, найближчим родичам Володимира Співака, директора та співвласника ТОВ “Енергія Консалтинг” – компанії-засновниці “Львівської газети”, яка перебуває під контролем братів Дубневичів.

Як вже повідомляли «Н.Г. Львів» 12 листопада 2013 року у ВДЗ були оприлюднені результати про тендер на 174 тис. грн з закупівлі солі Галицькою районною державною адміністрацією. Участь у торгав взяли АПП «Львівське» та ТОВ «Птахофабрика «Давидівська».

Таку саму схему перемог на тендерах – конкуренція двох «дружніх» підприємств, народний депутат Ярослав Дубневич та його брат використовують і в сфері будівництва. Кілька днів ВДЗ оприлюднив результати тендера на 4,08 млн грн для реконструкції дитячого садочка в селі Підгайчики Самбірського району. Переможцем стало ТОВ БРП «Технобуд», засновником якого є Юрій Пастернак – екс-директор ТОВ «Корпорація Колійні ремонтні технології». А конкурентом на торгах виступило ТОВ «Енергія -Монтажсервіс», безпосередній стосунок до якого мають Дубневичі.

В торгах на будівництво каналізації в Комарному (Городоцький район) за 6 млн грн перемогло вже ТОВ «Енергія-Монтажсервіс». Змагалось воно з ТОВ БРП «Технобуд».