- NGL.media - https://ngl.media -

Сорок шість мільйонів на ремонт Мечнікова освоїть невідома фірма зі статутником у тисячу гривень

15.11.2013 @ 08:45 в Новини

Вулицю Мечнікова, на відтинку від Пекарської до Личаківської, відремонтують за 46,8 млн грн. Переможцем тендеру, який був оголошений Управлінням капітального будівництва Львівської міської ради, стало ТОВ «Львівбудмережі» – повідомляється у Віснику державних закупівель.

Статутний фонд «Львівбудмережі», яке зареєстровано у грудні 2012 року становить тисячу гривень. Власником фірми було вказано Олега Пастущака. Пошук більш детальної інформації про фірму та її власника не дав фактично жодних результатів – лише кілька повідомлень про оголошені фірмою вакансії водія та слюсаря.

Реконструкція вулиці Мечнікова має тривалу історію [1] – ремонтні роботи тут повинні були завершити ще у квітні 2008 року. Тендер на 10,5 млн грн виграло ВАТ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65». Проте в процесі реконструкції виникла потреба в додаткових роботах, які стосувались ремонту інженерних мереж та підземних комунікацій, оцінку стану яких неможливо було передбачити під час розробки проекту. В результаті, коштів виявилось недостатньо, і відремонтували лише частину вулиці. Було також багато претензій [2] до якості виконаних робіт.

У березні цього року Ігор Фалюта, в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради, заявляв [3], що для ремонту Мечнікова необхідно орієнтовно 35 мільйонів гривень. Фірма-новачок «Львівбудмережі», що досі не перемагала в жодному тендері, підняла цю суму до 46 млн. А от більш досвідчені конкуренти, які брали участь в даному тендері, наприклад, «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65», готове було працювати лише за суму майже на 10 млн грн більшу.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/11/15/sorok-shist-miljoniv-na-remont-mechnikova-osvojit-nevidoma-firma-zi-statutnym-fondom-u-tysyachu-hryven/

URLs in this post:

[1] історію: http://zik.ua/ua/news/2008/02/05/124667

[2] претензій: http://old.dailylviv.com/news/16187

[3] заявляв: http://lvivexpres.com/news/2013/03/29/44114-grosham-remont-vulyci-mechnykova-poshukayut-inshe-zastosuvannya

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.