- NGL.media - https://ngl.media -

Угоди на постачання палива не підпишуть 18 листопада. АМКУ розглядає скаргу

14.11.2013 @ 15:02 в Новини

Антимонопольний комітет України 13 листопада 2013 року постановив [1] прийняти до розгляду скаргу ТОВ ТД “Світ СР” до розгляду. Скарга стосується порушення Департаментом ЖКГ Львівської облдержадміністрації порядку проведення процедури закупівлі вугілля для бюджетних установ. Про це повідомляється на сайті АМКУ.

Як відомо [2], чотирнадцять компаній брали участь у відкритих торгах на закупівлю понад семи тисяч тонн вугілля для закладів освіти, охорони здоров‘я та соціального захисту області. 1 листопада 2013 року комітет з конкурсних торгів Департаменту ЖКГ акцептував пропозиції трьох фірм: ТОВ ВП “ЗВЗ”, ТОВ “Галич сервіс автотранс” та приватного підприємця Оксани Кімаковської, які пропонували вугілля за найвищими цінами.

На прес-конференції 12 листопада журналістам повідомили, що угоди планують підписати 18 листопада за умови зменшення цими підприємцями цін на вугілля, аби вкластися у бюджетні призначення.

Утім угоди не підпишуть до результатів розгляду скарги одного з учасників — ТОВ ТД “Світ СР”. Розгляд призначено аж на 10 грудня 2013 року. У своїй скарзі “Світ СР” повідомляє про порушення, а також просить відхилити пропозиції акцептованих фірм ТОВ ВП “ЗВЗ”, ТОВ “Галич сервіс автотранс” та приватного підприємця Оксани Кімаковської і відмінити процедуру закупівлі.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/11/14/uhody-na-postachannya-palyva-ne-pidpyshut-18-lystopada-amku-rozhlyadaje-skarhu/

URLs in this post:

[1] постановив: http://www.amc.gov.ua/amku/doccatalog/document?id=100850&schema=main

[2] відомо: http://ngl.media/2013/11/13/departament-zhkh-obitsyaje-ramkovi-uhody-na-zakupivlyu-vuhillya-pidpyshut-lyshe-za-umovy-zmenshennya-tsiny/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.