- NGL.media - https://ngl.media -

Держфінінспекція перевірить закупівлі вугілля для освітніх закладів Львівщини

14.11.2013 @ 09:30 в Новини

Держфінінспекція України у Львівській області проведе перевірку закупівель вугілля для освітніх закладів області. Відповідне доручення було дане Держфінінспекцією України у відповідь на звернення народного депутата України Олега Осуховського.

Як вже повідомляли “Наші гроші”, попри те, що опалювальний сезон вже розпочався, комітет з конкурсних торгів департаменту ЖКГ лише 1 листопада акцептував пропозиції фірм для закупівлі вугілля для 22 замовників області, у тому числі й для навчальних закладів. Було обрано пропозиції трьох найдорожчих фірм. До усіх дешевших пропозицій у комітету з конкурсних торгів виявилося чимало зауважень, як от ініціали замість повного імені та по-батькові на завірених документах. 12 листопада чиновники заявили, що для підписання угод обрані фірми мають знизити ціну на вугілля, однак підприємці офіційно ще не погодилися.

Згідно з повідомленнями у Віснику держзакупівель, з різних причин протягом вересня-листопада було відмінено торги на закупівлю вугілля управліннями освіти, молоді та спорту Мостиської, Жовківської, Старосамбірської, Дрогобицької РДА. Відтак наразі не зрозуміло, яким чином вони будуть забезпечувати себе паливом на зиму.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/11/14/derzhfininspektsiya-pereviryt-zakupivli-vuhillya-dlya-osvitnih-zakladiv-lvivschyny/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.