- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма дружини Уварова не хоче повертати мільйон кредиту банку

13.11.2013 @ 09:00 в Новини

Господарський суд Львівської області відмовив у задоволенні позовних вимог ПП “Паладіум люкс” до ПАТ “Брокбізнесбанк” про визнання договору недійсним. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням [1] суду, у 2007 році “Паладіум люкс” взяло кредит у розмірі одного мільйону гривень у “Брокбізнесбанку”. Договір було підписано директором Павлом Тарновецьким та скріплений печаткою фірми.

“Паладіум люкс” звернулося до суду, про визнання договору недійсним, бо нібито директор Тарновецький документ не підписував. Окрім того, фірма не отримувала ніяких коштів за кредитом та не погашала його заборгованість.

Так як на договорі стоїть відтиск печатки, а “Паладіум люкс” не подало доказів того, що ними було втрачено печатку підприємства, а також доказів повідомлення правоохоронних органів про втрату (незаконне заволодіння) печатки чи вчинення службового підлогу, то суддя вирішив, що і підпис стоїть керівника фірми.

Окрім того, факт отримання мільйону гривень було підтверджено випискою з банківського рахунку. Також з’ясувалося, що приватне підприємство не один раз сплачувало відсотки за користування кредитними коштами. Через ці факти суддя не знайшов причин визнавати договір недійсним.

Власником ПП “Паладіум люкс” була вказана Уляна Уварова, дружина Сергія Уварова, голови Винниківської міськради. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/11/13/firma-druzhyny-uvarova-ne-hoche-povertaty-miljon-kredytu-banku/

URLs in this post:

[1] рішенням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/34706516

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.